La nostra escola s'adhereix als actes commemoratius del 50 aniversari de la Rierada

La nostra escola també s'ha adherit als diversos actes commemoratius del 50 aniversari de la Rierada. Avui, dues àvies de l'escola que van viure aquell tràgic succés, han compartit la seva experiència amb els més petits de l'exola. Aquest és l'article publicat a Rubitv.cat el 26-Setembre-2012:

"L'escola pública Pau Casals s'ha sumat aquest dimarts als actes de commemoració de la Rierada de 1962 amb una activitat pensada per tal que els nens i nenes de l'escola sapiguessin que va succeïr la tràgica nit del 25 de setembre d'ara fa 50 anys. Dues àvies de l'escola, la Montserrat i l'Encarnació, han estat les encarregades d'explicar als infants què va passar el dia que va marcar un abans i un després en la història del nostre municipi.

L'activitat ha consistit en simular la Riera de Rubí amb bosses de plàstic de color blau, rodejada pels alumnes del Pau Casals, que han cantat una cançó sobre la pluja. Aquest equipament educatiu es va construir poc temps després de la fatídica nit de la Rierada."

Enllaç de la notícia